Uw aanvankelijk elektrisch aangedreven fiets – Technieken voor het aanschaffen van kits, batterijen en volledig gemonteerde elektrische fietsen

Terwijl de brandstofprijzen over de hele wereld stijgen, neemt ook de wens toe in elektrisch aangedreven fietsaccu en verschillende lichtgewicht elektrische auto’s (LEV’s). Deze LEV’s zijn geweldig voor personen die versleten zijn door te gaan zitten in gerichte bezoekers of verkrampt blijven in het drukke openbaar vervoer. Maar net als bij verschillende belangrijke aankopen, is het de moeite waard om geschikt uit te voeren. Hier zijn drie dingen die u in gedachten moet houden voordat u uw aankoop doet.

Fiets- of motorpakket?

Een van de belangrijkste gedachten die u kunt hebben bij het upgraden naar een elektrische fiets, is of u een individuele fiets wilt kopen of uw recente single wilt verbeteren. Om uw nieuwste fiets bij te werken, kunt u een motorkit kopen die geschikt is voor deze reden. Dit kan misschien eng lijken, maar zal het niet toelaten. Elk van de meest effectieve elektrische fietsmotorsets wordt geleverd met eenvoudig te volgen installatie-instructies. De installatie is ook snel. U kunt het pakket krijgen en precies op de werkdag met uw nieuwe fiets rijden. Voor degenen die er de voorkeur aan geven om de handpalmen eraf te houden, vindt u veel keuzes om kant-en-klare fietsen te maken. Elk van deze alternatieven werkt net als een traditionele fiets, behalve met een paar extra batterijondersteuning. U krijgt niet exact hetzelfde tempo en hetzelfde elektrische vermogen als op een motorfiets.

Ken de wetgeving van uw land

Als u zich voorbereidt om een ??elektrische fiets te kopen voor gebruik terwijl u in Amerika bent, moet u rekening houden met de regels van uw staat. De meeste staten stellen de landelijke dekking uit dat elektrische fietsen onder de twintig mph moeten werken en ook een limiet van 750 watt hebben. Toch worden de bedrijven die deze fietsen produceren meestal niet gecontroleerd. Dit betekent dat ze een fiets- of motorset kunnen afleveren die mogelijk onwettig is. In de meeste staten moet u u ook niet betrekken om absoluut een unieke verzekeringsdekking voor uw elektrische fiets te krijgen. Maar u zult het net moeten testen op zo ongeveer alle beleidswijzigingen die zich kunnen voordoen. Omdat elektrisch aangedreven fietsen vrij nieuw zijn, kunnen de wetten en beperkingen rondom hen vrij snel veranderen.

Een batterij selecteren

Als u betaalt voor een elektrische fiets of een motorpakket, kunt u in veel oplossingen met de batterij voorkomen. Veel meer dan wat dan ook, de keuze van een batterij hangt af van hoe u met uw fiets gaat werken. Rijden in heuvelachtige gebieden of meer overgewicht opnemen door een aanhanger te trekken, zal de batterij veel sneller leegmaken. Uw beste keuze zou een lithium-ionbatterij (Li-ion) kunnen zijn, vooral omdat deze alle andere batterijtypen overtreft binnen het bereik van oplaadcycli die deze kan ervaren. Over het algemeen kunt u hierdoor uitbreiden zonder een nieuwe batterij te hoeven kopen. Ook verschijnen deze batterijen, net als alle andere batterijen, in verschillende voltages. De hogere voltages kosten u echter veel meer geld, ze gaan voor een langere periode naar de vorige en presteren beter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *